Връщане и замяна

Връщане и замяна на закупени продукти от онлайн магазин www.mystic-bg.com и www.мистик.бг

Изпращаме всички продукти с опция „Преглед“.

Замяна

В случай, че желаете да замените продукта, който сте поръчали имате право да го направите в срок от 14 работни дни след получаването му. В такъв случай, трябва да попълните формуляра за връщане и замяна на продукт (публикуван по-надолу в раздела) или да се свържете с нас по телефон или и-мейл. След като сте получили потвърждение (по телефон или писмено),  можете да ни изпратите закупената стока. След получаването на продукта, ние ще Ви изпратим новият артикул, който сте избрали.

Транспортните разходи при замяна на продукти са за сметка на клиента.

Връщане

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си от онлайн бутик www.mystic-bg.com и www.мистик.бг , имате право да върнете закупената стока в срок от 14 работни дни след получаването ? ние ще Ви възстановим сумата, която сте заплатили за стоката. За уточнение на подробности и детайли по връщането на продукта и възстановяване на сумата можете да се свържете с нас:

След като сте получили потвърждение (по телeфон или писмено),  можете да върнете закупената стока.

Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента.

Възстановява се само стойността  на продукта. Сумата при връщане на продукт се възстановява по банков път (трябва да посочите актуална банкова сметка) или чрез пощенски запис, след получаване на пратката като предварително се уверим в състоянието на продукта.

 

Всеки продукт в онлайн магазин www.mystic-bg.com и www.мистик.бг  може да бъде върнат или заменен, САМО АКО са спазени следните условия:

  1. Запазен е добрият търговски вид на продукта (продукта е със запазени етикети, опаковката не скъсана или надраскана).
  2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  3.  Продуктът не е носен или третиран с препарати.
  4.  Запазена е оригиналната опаковка, консумативите и аксесоарите, в случай, че е имало включени такива.